Placeholder

Nieuws

Einde vaarseizoen nadert

Het uitstekende zomerseizoen is voor menig bootliefhebber aanleiding geweest om veel het water op te gaan. Uiteraard hopen wij dat ook in de laatste dagen van september en oktober nog veel gevaren kan worden maar toch willen wij alle leden…

Placeholder

Nieuws

De eerste boten varen binnen

Vrijdag 4 mei jl. was het zover, de eerste boten konden in de nieuwe haven worden aangemeerd. Dit heugelijke feit is door een van de bestuursleden vastgelegd.

Placeholder

Nieuws

Oplevering haven

Op 25 april jl. is de dam die in de havenmond geplaatst was met een graafmachine weggehaald. Het water stroomde vervolgens de haven in. Een prachtig gezicht om te zien, de definitieve oplevering van de haven nadert!

Nieuws

Voorschouw haven

Donderdag 19 april jl. heeft er een voorschouw plaatsgevonden. Aan­wezig waren een 3-tal leden van het bestuur en namens de gemeente Oegstgeest de heer Gerrit van Steijn. Op enkele punten na is de haven gereed om opgeleverd te worden.

Placeholder

Leden

Eerste Algemene ledenvergadering

Alle leden en aspirantleden van de Watersportvereniging Binnenrijn zijn uitgenodigd voor de Algemene ledenvergadering op 1 maart a.s. De uitnodiging voor het bijwonen van de vergadering is via e-mail verzonden.

Placeholder

Nieuws

Start met de realisatie van de haven

De gemeente Oegstgeest is gestart met de realisatie van de haven. De beschoeiing is geslagen en een aantal meerpalen zijn geplaatst. De doelstelling is om voor de kerst 2017 ca 20 aanmeerplekken gereed te hebben.  

Placeholder

Nieuws

Het einde van het vaarseizoen nadert

Het bestuur van de WSV Binnenrijn wil alle leden die een boot in water van de Drie Gebroeders aangemeerd hebben er op wijzen dat deze voor 1 november a.s. weggehaald moet zijn. Tevens wil het bestuur namens al haar leden…

Placeholder

Nieuws

nieuwsbericht

De Gemeente Oegstgeest is begonnen met de realisatie van de haven. Vooralsnog zijn er walkanten geslagen.